Op naar een zonnige toekomst met Koos!

Koos Boogert vroeg ons een huisstijl te maken voor zijn twee nieuwe ondernemingen. Koos Zon werkt voor particulieren en Solar Koos voor de zakelijke markt. Zoals je misschien al hebt gezien houd Koos zich bezig met het plaatsen van zonnepanelen.

Hoe zijn we te werk gegaan? 

Tijdens het gesprek werd het ons duidelijk dat het belangrijk is dat Koos Zon & Solar Koos een betrouwbaar en veilig gevoel uitstraalt. In tegenstelling tot andere collega installateurs ziet Koos voor ieder probleem een oplossing. Ook het milieu is een belangrijk aspect, zonnepanelen horen alleen op daken en niet in weilanden.

Het logo ontwerp 

Met deze gedachten zijn we begonnen met het bepalen van de uitstraling. We zoeken naar de juiste kleuren, herkenbare vormen en bijpassende fonts. Het logo vertelt nu zelf visueel wat Koos zijn business is!
Professionele huisstijl  

Het idee achter deze huisstijl is dat er zowel een zon als zonnepaneel in is verwerkt zonder dat je dit letterlijk ziet. Door het gebruik van het zwart op wit benadruk je het contrast tussen licht en donker extra sterk. Ook al zijn het door een heel klein verschil twee andere logo's ze vormen toch een geheel.


Enthousiast geworden? Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl. Zien we je snel? 

Terug naar home