Zo houden we elkaar aan het werk

Al een aantal jaren hebben wij bij Goos Reclamemakers het genoegen om met Ingrid Mulder samen te werken. Sinds 2013 is zij werkzaam bij de Interactief Groep die per 18 december j.l. is overgenomen door Carrière Uitzendbureau. Carrière is met ruim 35 vestigingen in Nederland snel groeiend. Met de kernbelofte: ‘helpt u vooruit’ helpen zij niet alleen uitzendkrachten maar ook Franchise en Non Franchise ondernemers vooruit.

Ingrid Mulder
Ingrid Mulder

Ingrid vertelt ons in het kort wat over haar eigen carrière, “Twintig jaar geleden was Interactief een klant van het reclamebureau waar ik werkte. Na een aantal jaar ben ik gevraagd voor een facilitaire functie bij Interactief. Vanuit die rol heb ik eigenlijk altijd al het drukwerk, belettering en de vormgeving onder mijn hoede gehad, soms in combinatie met externe partijen waaronder in een later stadium Goos Reclamemakers.”

Over Carrièrre
“Vanaf december 2018 hebben wij ons aangesloten bij Carrière Uitzendbureau. Door de samensmelting van beide partijen is er een mooie, bredere dienstverlening: Specialist op het gebied van he t werken met en leveren van arbeidsmigranten enerzijds. Het landelijke netwerk in vestigingen en relaties van Carrière anderzijds. We behoren nu tot één van de snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland.”  

Carrière Uitzendbureau is een merk van Staffing Associates. Deze specialist in uitzendwerk en kei op het gebied van arbeidsadministratie, werkgeverschap, belasting en aansprakelijkheid zorgt ervoor dat wij een betrouwbare basis kunnen bieden met behulp van gestandaardiseerde processen.”


deurbelettering
Logo Carriere op een binnendeur deur

 
“Onze opdrachtgevers helpen wij in het realiseren van groei, flexibilisering of tijdelijke ondersteuning in werk. Je kunt niet om Carrière heen, wij helpen echt! En dat zien we terug in onze resultaten. Kijk eens op onze website welke functies er open staan. Je staat verbaasd over de mogelijkheden die wij werkzoekende kunnen bieden. Niet alleen bij onze opdrachtgevers, maar ook door onze groei zijn wij constant op zoek naar de juiste persoon op de juiste plaats.”
 
gevelbelettering

De voorgevel van één van de vestigingen, voorzien van signing.

De nieuwe vestigingen
De nieuwe vestigingen van Carrière worden allemaal omgezet naar de nieuwe huisstijlkleuren en -elementen. Ingrijpende veranderingen waar wij bij Goos Reclamemakers wel raad mee weten. “Aan de hand van hun huisstijlhandboek hebben we concepten uitgewerkt en voorgesteld voor de voorgevels, wanden en raampartijen van de nieuwe locaties,” vertelt Bjorn Markesteijn van de Traffic ons. “Met behulp van een stappenplan zal uiteindelijk alles overgaan naar de uitstraling van Carrière.”

 “Nu we overgegaan zijn naar Carrière en de daarbij behorende huisstijl zijn we nog druk doende met het doorvoeren van deze huisstijl, ons wagenpark, het kantoor en drukwerk. Er is nog voldoende werk aan de winkel!”

Ook graag even in de nieuwe editie van MKB Magazine bladeren? Dat kan hieronder!

Inschrijven voor de nieuwsbrief