Stageplek signmaker/signmonteur

Wij hebben een stageplek vrij voor een enthousiaste signmaker/ signmonteur voor onze Sign afdeling

Wie zijn wij?  Wij zijn Goos Reclamemakers, opgericht in 1973. Wat ooit is begonnen als een drukkerij is vandaag de dag een grafisch warenhuis. Met een enthousiast team van 17 vakmensen bedienen wij dagelijks allerlei verschillende soorten klanten, variërend van lokale ondernemers tot grote multinationals. 

Onze Sign-afdeling
Afdeling Sign houdt zich bezig met het produceren en monteren van diverse soorten uitingen. Dit doen wij door middel van verschillende soorten machines, namelijk:

 De Mimaki Eco Solvent Rollprinter; • De Mimaki UV Flatbed Printer; • De Mimaki Snijplotter.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn erg gevarieerd. Je zal de betreffende sign en het digitale drukwerk produceren, maar je zal ook op locatie inmeten en montage werkzaamheden uitvoeren. Zo zie je ook het eindresultaat!  

Van jou verwachten we 
 Het zou leuk zijn als je In het bezit van rijbewijs B bent; • Basiskennis met soortgelijke machines is een pre;  • Je bent leergierig, enthousiast en een echte teamplayer; • Je beheerst de Nederlandse taal. 

Reageren?
Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature en wil jij onderdeel zijn van dit leuke en dynamische bedrijf? Wacht dan niet en stuur je motivatie en CV naar lucienne@goosrm.nl. Je kan reageren tot 18 januari 2019.

Inschrijven voor de nieuwsbrief