Prikkelende cadeautips voor de kerst

De heerlijke avondjes zijn gekomen... eindelijk is het december! 

Sinterklaas is net weer vertrokken en we richten nu allemaal onze blik op de aankomende kerstdagen en de cadeautjes die zich verzamelen onder de kerstboom. 
 

Tip 1: Dé Rotterdamse Scheurkalender, €14,95 per stuk

Heb je moeite met het vinden van het juiste cadeau, dan willen wij graag een cadeautip geven; De Rotterdamse Scheurkalender 2019. Afgelopen week zijn de eerste exemplaren bij ons binnen gekomen en zijn de gepersonaliseerde exemplaren uitgeleverd. Ze liggen ook bij verschillende boekhandelaren van Rotterdam en regio (o.a.; Boekhuis Schiedam, Boekwinkel Arno Snoek, Boekhandel van Gennep en er volgen er nog meer...), maar je kunt ze ook bestellen via onze website, via bol.com of stuur een mailtje naar info@goosrm.nl.
 

Preview De Rotterdamse scheurkalender 2019
Preview De Rotterdamse scheurkalender 2019

Wat kan je verwachten van dé Rotterdamse Scheurkalender
Voor het eerst dit jaar werkt Goos Reclamemaker met Jack F. Kerklaan samen aan de enige echte, geheel in kleur gedrukte Rotterdamse Scheurkalender van 2019! Jack is een echte Rotterdammer en entertainer ook is hij een meester in woordspelingen en eigenzinnige ‘Rotterdamse’ uitspraken. Een aantal jaar geleden heeft hij de eerste Rotterdamse scheurkalender uitgebracht, vol met foto’s, quotes, gedichten en bijnamen voor straten of gebouwen van uiteraard ‘Rotterdam’.

Zakelijk geschenk
Een uitstekend geschenk voor de start van het nieuwe jaar! Op de voorzijde van de omslag is het mogelijk om de foto naar wens te wijzigen en zo kan ook de achterzijde gepersonaliseerd worden met uw bedrijfsgegevens. Een memorabel customized cadeau. Kijk snel op de website voor de mogelijkheden www.derotterdamsescheurkalender.nl

"Een uitstekend geschenk voor de start van het nieuwe jaar!"

 

Preview De Rotterdamse scheurkalender 2019
Preview De Rotterdamse scheurkalender 2019

Tip 2: En jaren nog hierna..., €12,99 per stuk

Leuk om te geven én te krijgen: 125-jaar Sparta-Fans! Niet alleen voor de voetballiefhebber, maar ook als je geïnteresseerd bent in de historie. Bestel nu jouw exemplaar voor maar €12,99. Een boek ván, vóór en dóór supporters.

 

125 jaar Sparta-fans
125 jaar Sparta-fans

Een boek ván, vóór en dóór supporters!

Dit 288 pagina's tellend prachtboek beschrijft en illustreert hoe de Spartasupporters al 125 jaar achter hun club staan, de oudste supportersgroep van Nederland. Het boek staat bomvol prachtige foto's en fantastische door supporters geschreven verhalen over hun mooiste momenten, hoogte- en dieptepunten en andere memorabele gebeurtenissen. Een echte 'must have' voor iedere Spartaan - en eigenlijk ook voor iedereen met een beetje gevoel voor de geschiedenis van het voetbal.


En nog jaren hierna...
En nog jaren hierna...

Inschrijven voor de nieuwsbrief