Interview met The Good Smoke Company

Voor het MKB Rotterdam Rijnmond magazine is Goos Reclamemakers geïnterviewd over onze samenwerking met The Good Smoke Company. Een mooie gelegenheid om te laten zien wat wij allemaal betekend hebben voor The Good Smoke Company!

Het is alweer ruim vijf jaar geleden dat founder & grillmaster Menno van Duijvendijk in aanraking kwam met de perfecte barbecue om vlees te roken en besloot deze te gaan importeren naar Nederland. 

Het begin
In december 2017 kwam The Good Smoke Company naar ons toe met de vraag of wij ze konden helpen met het vormgeven van een nieuwe eigen lijn sauzen en rubs onder de naam Southes Best. Wij hebben toen gesproken over verschillende soorten verpakking en wij zijn uitgekomen op glazen beugelflessen voor de sauzen en glazen potten voor de Rubs. Ook is er gesproken over de uitstraling van de nieuwe lijn en hebben we een passend ontwerp gemaakt voor het logo en de productlabels voor op de flessen en potten. Dit proces is toen erg goed bevallen en sindsdien weten zij ons te vinden voor alles wat ontwopen en geproduceerd moet worden! 

De nieuwe Southes Best sauzen en Rubs
De nieuwe Southes Best sauzen en Rubs

Intussen hebben wij al veel meer voor The Good Smoke Company mogen realiseren, onder andere:
• de huisstijl van The Good Smoke Company een kleine restyle gegeven;
• we hebben verpakkingen ontworpen voor houtskoolzakken (10 kg en 5 kg), pelletszakken (9kg) en pelletskokers (0,5 kg) van Southern Smoke;
• een website voor Southes Best (https://www.southesbest.com);
• verschillende folders en flyers voor evenementen;
• The Good Smoke Company tafelkleden en bedrijfskleding
• diverse rollbanners;
• auto- en trailersigning.

Je kunt het hele interview lezen in het MKB Rotterdam Rijnmond magazine mei 2018 editie. Lees het artikel hier online!

Kopje koffie erbij? 
Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of heb je al iets in gedachten en wil je dit graag gerealiseerd hebben? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via ons telefoonnummer 0180 68 32 15 of via een e-mail naar info@goosrm.nl en wie weet tot snel


Collage van de diverse uitingen die wij gerealiseerd hebben
Collage van de diverse uitingen die wij gerealiseerd hebben

Inschrijven voor de nieuwsbrief