Het zesde Daniel Den Hoed Golftoernooi 23 september 2019

Op maandag 23 september is het weer zover. Voor de zesde keer organiseren wij weer samen met het Daniel Den Hoed Fonds, MKB Rotterdam, Golfbaan Rhoon en BMW Breeman het Daniel Den Hoed golftoernooi. Het doel dit jaar is de verdere ontwikkeling van immuuntherapie.


Het Daniel Den Hoed Golftoernooi staat in het teken van het inzamelen van een mooi geldbedrag voor het Daniel Den Hoed Fonds. Dit jaar gaan we voor de zesde keer de golfbaan op om weer een stap dichterbij te komen in het onderzoek tegen kanker. 

'Kanker raakt ons allemaal'

Ons doel, zoveel mogelijk geld inzamelen voor een innovatieve .....


'Samen maken we kanker kansloos'

Een goed doel om de golfbaan voor op te gaan! In groepen van 4 personen kunt u 18 holes lopen. In de baan zijn er verschillende lokaties waar u een hapje en drankje kunt nuttigen. Ter afsluiting van het toernooi kunt u genieten van een diner. Ook is er een veiling, loterij en een knallend eindfeest!

Voor meer informatie over de verdere ontwikkeling van immuuntherapie, kijk op https://www.danieldenhoedstichting.nl/projecten/2019-immuuntherapie/

Wilt u ook graag meedoen en een bijdrage leveren aan het Daniel Den Hoed fonds, zodat de elektronenmicroscoop er zo snel mogelijk kan komen? Neem dan contact met Marcel Goos op 06-55872335 of marcel@goosrm.nl 

Inschrijven voor de nieuwsbrief