Creatie

Onze designers kunnen iedere wens omtoveren tot een onderscheidend concept en presenteren u hun creatieve ideeën. Op onze studio zit een hand vol ontwerpers met ieder hun eigen kwaliteiten. Nieuwe huisstijl, catalogus of folders nodig? Een mooi en bijzonder vormgegeven jaarverslag? Opvallende banner laten ontwerpen? Zij denken graag met u mee!

Geïllustreerde plattegrond Park Hitland

Voor de nieuwe website van Park Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel moest er een plattegrond ontworpen worden, die naast dat hij overzichtelijk moet zijn ook nog eens interactief wordt!

Corporate signing mboRijnland

MboRijnland is vorig jaar ontstaan uit de samenvoeging van het ID College en ROC Leiden. Zij hebben een nieuwe huisstijl die in alle vestigingen doorgevoerd zal worden. De twaalf locaties van mboRijnland zijn verdeeld over Gouda, Leiden, Leidschendam, Woerden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn.

Bed & Breakfast "de Streek"

Ontwikkeling van passend logo en huisstijl.


Een nieuw kantoor voelt als thuiskomen

In 2018 is NVE salarisadministratie verhuisd van een kantoor met uitzicht op de Schiedamse haven naar een nieuwe locatie in het centrum van Schiedam. Om het kantoor te voorzien van kenmerkende signing hadden ze ons benaderd.

Huisstijl met bijpassende website voor Estic Insurance

Na 18 jaar in dienst te zijn geweest als assurantiemakelaar, vond Patrick Monjé het tijd om zijn eigen onderneming te starten; Estic Insurance. Om gelijk een goede start te maken is Patrick bij ons langs geweest om te praten over een huisstijl en een website die perfect zou passen bij Estic Insurance.

Bouwborden Moermansk

Vorig jaar klopte G&S Vastgoed bij ons aan met het idee om de bouwplaats aan de Moermansk kade een stuk interestanter te maken voor de voorbijgangers. Er moest op een speelse en overzichtelijke wijze een ontwerp komen om de voorbijgangers op de hoogte te stellen van de projecten die hier gebouwd gaan worden. 

Ikazia Ziekenhuis

Verwijsgids

Visueel een positief gevoel voor FinaFit

Bij een nieuw bedrijf hoort natuurlijk een passende huisstijl

DTP

Levert u zelf uw bestanden aan, dan controleren onze DTP-specialisten die nauwgezet. Zo ontvangt u de flyer, advertentie, vlag of ander drukwerk precies zoals u wenst.